Colectarea datelor a fost finalizată și încheiată cu succes, site-ul va fii disponibil, dar numai pentru vizualizare.

Stimați locuitori al zonei metropolitane Sfântu Gheorghe!

Planificatio S.R.L. împreună cu Értékterv Kft va elabora Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru municipiul Sfântu Gheorghe. Pentru a crea un plan care poate adecva problemele de trafic și viabilitatea municipiului, ajutorul locuitorilor este necesar: marcați pe harta de mai jos unde sunt problemele, la care aveți propuneri sau pur și simplu ce funcționează cel mai bine după opinia dvs.

Pe acest site vom colecta observații timp de trei săptămâni. Un cetățean are posibilitate de a atașa mai multe observații, idei, din acest motiv încurajăm toți cetățenii sa ne onoreze cu perspectivele lor, pentru că astfel vom reuși să cunoaștem cât mai bine municipiul Sfântu Gheorghe si pe cei care trăiesc aici. Completarea chestionarului se desfășoară anonim, date personale nu vor fi salvate de sistem.

Utilizarea hârții: Căutați pe harta acea locație la care aveți de adăugat observații. Dați click dreaptă pe locația respectivă, urmând ca sub harta sa puteți alege categoria observațiilor, unde puteți adaugă detaliat ideile, perspectivele dvs. Înaintea trimiterii observațiilor marcați butonul „Nu sunt robot”, acesta urmând butonul „Trimitere”. După trimiterea observațiilor, pagina se va încărca din nou și dacă doriți puteți să mai marcați alte observații. (Marcajele care apar apropiate pe hartă, se află comasate, dar datele va fi colectate separat in sistem.)

Mulțumim, că și dvs a- ți luat parte in colectarea datelor.