Az adatgyűjtés véget ért, a kérdőívet lezártuk, azonban a térkép – megtekintésre – továbbra is elérhető

Tisztelt Kitöltő!

Sepsiszentgyörgy önkormányzatának megbízásából a Planificatio S.R.L. és az Értékterv Kft. készíti a város Fenntartható Mobilitási Tervét. Ahhoz, hogy olyan tervek születhessenek, amelyek a város közlekedési és élhetőségi problémáit megfelelően tudják kezelni, az itt élők segítségét kérjük: jelöljék be a lenti térképen, hogy hol látnak megoldandó problémát, mire van esetleg megoldási javaslatuk, vagy csak egyszerűen mi az, amit szeretnek a városban, ami jól működik.

Ezen a felületen három hétig gyűjtjük az észrevételeket. Egy kitöltő természetesen több megjegyzést is tehet, és erre bátorítjuk is Önöket, hogy minél jobban megismerhessük Sepsiszentgyörgyöt és az itt élőket!  A kitöltés anonim módon történik, semmilyen személyes adatot nem gyűjt a rendszer.

A térkép használata: A térképen keresse meg azt a helyszínt, amellyel kapcsolatban észrevétele van. A helyszínre jobb gombbal kattintva tudja elhelyezni a jelölőt, majd a térkép alatt választhatja ki az észrevétel kategóriáját, legalul részletesen leírhatja észrevételét. Elküldés előtt be kell jelölni a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet és a „Beküldés” gombbal tudja elküldeni az észrevételét. Az észrevétel elküldése után az oldal újra töltődik és újabb észrevételt rögzíthet. (Az egymáshoz közel lévő jelölők összevonva jelennek meg a térképen, de külön-külön tárolja mindet a rendszer.)

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárult az adatgyűjtéshez!